Op een reguliere BSO

Aan mensen met een gedrags- of ontwikkelingsstoornis past de wereld past zich niet gemakkelijk aan. Het is daarom van belang dat kinderen al op jonge leeftijd leren omgaan met deze wereld. Dit maken wij mogelijk door begeleiding aan te bieden op een reguliere BSO.

 

Op de BSO krijgen kinderen de kans om te leren van andere kinderen en hun sociale vaardigheden te vergroten. Wij zorgen er samen met de collega’s van de BSO voor, dat er een gestructureerde en veilige omgeving wordt gecreëerd, waardoor een kind de kans krijgt zich te ontwikkelen.

Wij bieden het kind handvatten die hij of zij nodig heeft om deel te nemen aan de bestaande dagstructuur van de BSO. Door te observeren zien wij overprikkeling, onduidelijkheden, conflicten en andere moeilijke situaties aankomen, hier spelen wij op een passende manier op in. Door individuele begeleiding kunnen wij heel gericht met het kind aan de slag en al snel stappen zetten.

Tarief

Bij begeleiding op de BSO betaalt u het reguliere tarief van de BSO plus ons eigen uurtarief dat wordt gefinancierd vanuit ZIN.

Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Talmaweg 69,
9981 CX, Uithuizen

Zita Notschaele
06-11957914

Jan Tempel

06-84776626

info@zizozorg.nl

Neem contact met ons op:

© 2019 by Christina Kingma